Történetünk

Évek óta kerestük a „Befektetést”ahol a megtakarításunk tényleg kamatozik. Zöldség termesztéssel foglalkozunk 25-éve.A hajnalok hajnalán kelés,napnyugtáig tartó nehéz fizikai munka teljesen kimerített bennünket.
Barátokkal Erdélybe utaztunk lelkileg feltöltődni a Csíksomlyói búcsúba. Szállást adó család közvetlensége,vendégszertő gondoskodása örökre nyomot hagyott bennünk.
Így mikor a fiam elő állt a gondolattal:-Vegyünk egy nyaralót ! Nem is értem nekem miért nem jutott eszembe.
Másnap délután kocsiba ültünk átjöttünk megnézni mik a lehetőségeink az anyagi keretünkhöz mérten.2015-nyarán igen elhanyagolt állapotban találtuk a már évek óta magára hagyott kis házat.Emlékszem a gazban botladoztunk mindent benőtt az elszabadult növényzet,alig látszott a nádtól a stég.Vízbe lógattuk lábunkat,üldögéltünk hallgattuk a „Csendet”és tudtuk ez a mi helyünk!!!Beleszerettünk.

A munka mellett hatalmas erőfeszítés árán barátok és családi segítséggel keztünk a felújításnak.
Épült egy fedett kerti terasz ahol komoly névnapi,szülinapi lakomák sütés,főzés kedvelt helye.Meg újult a stég a horgászok örömére.Készült a gyerekeknek fa játszótér,homokozó.Folyamatosan szépül kerekedik ez az egész!
Szeretnénk ezt másokkal is megosztani.Szeretünk vendégeket látni a szó klasszikus értelmében.Várni az érkezésüket mert ha nekik is tetszik a ház,akkor minden fáradtságot megér ez a munka!!!

Foglalás
Naptár betöltése...
- Elérhető
 
- Lefoglalva
 
- Függő
captcha