Házirend

Rózsa Nyaraló

Kedves Vendégeink! A Rózsa Nyaraló tulajdonosai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy pihenésük tartalmas és emlékezetes legyen. Zavartalan és nyugodt kikapcsolódásuk érdekében azonban szeretnénk ha Önök is nagyon figyelnének egymásra és szomszédaikra. A környezeti zaj elleni védelemre országos és helyi jogszabály áll rendelkezésre. Szarvas Város Önkormányzata Képviselő-testületének a környezetvédelemről szóló 38/2000. (XI.16.) önkormányzati rendelete 24. §-a alapján: a város üdülő területén TILOS környezeti zaj okozása: 22:00-6:00 óra között 50 dB zajterhelési határértéket túllépő emberi hanggal, szabadtéri zene-, és műsor-hallgatási tevékenységgel.

Nyaraló elfoglalása,kijelentkezés

Szálláshely az érkezés napján 15-órától,az elutazás napján délelőtt 10-óráig áll rendelkezésre.

24órás ügyelet Rózsa Erika 30/4255784.

Szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat,egyébb kölcségeket.Egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű és törölköző cserét illetve a takarítást.

Felelősségvállalás: A nyaraló nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!
Szállás: Az érkezés napján a házat vendégeink 15.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el; a medencét már 9:00 órától takarítjuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be! A szálláson csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak.
Dohányzás: Az épületekben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakóhely környéke, valamint a ház előtti tornác. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!
Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!
A kert és az épület zárása: Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.
Parkolás: Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy az esetlegesen kiadott másik épület lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!
Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük ne vigyék ki a kertbe. Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni. Kérnénk, hogy a házat az ott kihelyezett leltárív szerint adják át!

2. Takarítás: A nyaralót a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra. Távozáskor a házat olyan állapotban kell átadni, ahogy érkezéskor átvették. Amennyiben nincs idő az elpakolásra, mosogatásra és a szemét összeszedésére (mind a házban, mind pedig a kertben és a grillsütők körül : grillrács és tárcsa letakarítása, bogrács elmosása), úgy ezt háziasszonyunk térítés ellenében átvállalja: 5.000,- forintért. Erre a célra külön tisztítószereket helyeztünk el a szálláshelyek konyharészeiben.

3. Szemét elhelyezése: 2021-es évtől kérjük a település hulladékszállítási rendjének megfelelő szemét elhelyezést alkalmazni. A háztartási hulladékot szelektíven kell gyűjteni, az arra alkalmas edényzetben.
Az üveg hulladékot az üvegnek fenntartott edényben, a komposztálható hulladékot a koposztálóban, egyebeket a kommunáis hulladékgyűjtőben.

4. Fűtés és hűtés: A fűtés árazása külön megegyezés tárgyát képezi, nem foglaltatik benne az árban! A nyári időszakban, igény esetén klíma használata lehetséges. Ennek ára 1500,-/faház/nap, 1000.-Ft/nap a nyaralóban.

5. Kert: A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, legyen az virág, bokor vagy fa.

Az előleg utalásával a Vendégek autómatikusan elfogadják,betartandónak veszik a Házirendet!

Foglalás
Naptár betöltése...
- Elérhető
 
- Lefoglalva
 
- Függő
captcha